Meer slagkracht.

Interim (sales) management

De organisatie groeit snel, er staan ingrijpende veranderingen voor de deur, er is behoefte aan kennisvergroting of iemand is langdurig afwezig. In deze situaties is continuïteit binnen de organisatie zeer belangrijk. Zeker op afdelingen waar contact met de klant is, zoals sales en/of klantenservice.

SalesRESPECT® biedt extra tijdelijke capaciteit in de vorm van interim management.

Tijdelijk meer power

SalesRESPECT® vervangt tijdelijk salesprofessionals op managementposities, stuurt teams aan en voert verander- en/of verbetertrajecten uit. Geen situatie is hetzelfde en onze aanpak is dus altijd maatwerk. Samen bepalen we wat nodig is, door te luisteren naar wat er gezegd wordt – èn wat er niet gezegd wordt. Onze ervaring met een diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers stelt ons in staat de materie snel te doorgronden, doelen te formuleren en resultaten te behalen. Onze managers beschikken over het vermogen te schakelen tussen verschillende bedrijfslagen, over een gevoel voor (ongeschreven) regels en verhoudingen, duidelijke communicatie, objectieve probleemanalyse en bovenal discretie.

Sales consulting

Op zoek naar een strategisch adviseur op het gebied van sales? Bekijk de mogelijkheden hiertoe op de pagina Consultancy.

Nieuwsgierig?​

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact op of kijk op onze trainingspagina.