Meer uit jezelf.

Sales Training

Sales is een vak. Wij zijn er voor bedrijven met incompany trainingen en e-learning platforms alsook met open trainingen voor de individuele salesprofessional die meer uit zichzelf wil halen. Een sales training van ons volgt de RESPECT® methodiek. Hierbij ligt de nadruk op de ontwikkeling van het individu ten dienste van de organisatie, middels resultaatverantwoordelijkheid, verdieping van gespreksvaardigheden en mindset.

Voor organisaties

Resultaatverantwoordelijke salesteams

Er zijn veel redenen om aan de slag te gaan met je sales organisatie. Meer structuur, een gemeenschappelijke sales taal, gedragsverandering in een salesteam. Trainingen met een beperkt doel zoals “overtuigingstechnieken” en “omgaan met bezwaren” zijn meestal een doekje tegen het bloeden. De SalesRESPECT® methodiek is meer dan een vaardigheidstraining. Het maakt deelnemers bewust van de oorsprong van hun gedachten en gedrag, Het leert ze de baas over hun gedrag te worden en daarmee over hun resultaten. Het maakt het gesprek met de klant effectiever en het resultaat van de organisatie stijgt. Benieuwd hoe we deze bestendige gedragsverandering realiseren? Bekijk onze Incompany trainingen of neem vrijblijvend contact op met onze organisatie.

Voor salesprofessionals

Verdieping van jouw potentieel

Als salesprofessional vervul jij binnen een organisatie een sleutelpositie. Je wilt veel verkopen, maar vooral waardevol zijn voor je klant. Als klanten je graag vertellen wat er speelt, kun je op basis van de juiste vragen oplossingen bieden voor hun problemen. Voor goede oplossingen betaalt een klant graag. Hij ervaart namelijk toegevoegde waarde.

Ben je een nieuwsgierige salesprofessional die zich middels inspirerende trainingen verder wil ontwikkelen in je vak? We gaan ervan uit dat je al salesvaardigheden hebt ontwikkeld en dat je de meeste salestrucs wel kent. Onze trainingen helpen die vaardigheden verder uit te diepen en je mindset te verstevigen. We kijken naar jouw persoonlijke potentieel en hoe we daar het maximale uit kunnen halen. Je gaat toegevoegde waarde verkopen.

Bekijk hier alle open trainingen!

Nieuwsgierig?​

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Neem direct contact op of kijk op onze trainingspagina’s.

Deze link is alleen beschikbaar voor klanten die toegang hebben tot een door SalesRESPECT® ontwikkelde Academy. Meer weten? Neem contact met ons op.