Meer uit je organisatie.

SalesRESPECT® Incompany trainingen

Onze Incompany trainingen zijn er voor organisaties die meer uit hun salesprofessionals willen halen. Onze trainingen volgen de RESPECT®methodiek en worden afgestemd op de behoefte van de organisatie. Hierbij ligt de nadruk op de ontwikkeling van het individu ten dienste van de organisatie, middels resultaatverantwoordelijkheid, verdieping van gespreksvaardigheden en mindset.

SalesRESPECT® Expert Training

Sales is veranderd. Het draait niet meer om de USP’s van je product, maar om de Unique Buying Reasons van je klant. In deze training leer je dit ‘nieuwe verkopen’. Met o.a. rollenspellen oefenen we gesprekstechnieken waarmee je dieptevragen leert stellen, latente klantbehoeften achterhaalt, toegevoegde waarde creëert en vragenderwijs de regie blijft voeren.

“Onze mensen voelen zich zelfverzekerder bij klanten. Dat is lekker werken.”

SalesRESPECT® Master Training

Deze training is een verdieping op de SalesRESPECT® Expert Training. In een Sales Play van twee dagen leer je welke inkoopfasen er zijn, welke entry-strategie het beste werkt, maak je een SWOT en een concurrent-analyse en leer je de fijne kneepjes van het onderhandelen.

“Goede toepasbare training met gedreven trainers, de dagen vlogen voorbij!”

Mindset Training

Waarom lukt het soms niet? Waar ligt dat aan? Als je maximale regie wilt krijgen over jouw resultaten, dan is de Mindset training een absolute must. Over afscheid nemen van belemmeringen en het stellen van doelen. Over ontwikkeling, overtuiging en verandering. Op naar een persoonlijk actieplan!

“Voor iedereen die bezig is met zelfontplooiing en prestatieverbetering”

 

Social Selling Training

Deze training richt zich hoofdzakelijk op LinkedIn. Het zakelijke platform levert gratis publiciteit op, verbreedt je netwerk, creëert leads, verhoogt de bereikbaarheid en is ideaal om informatie te delen. Hoe zet je dit kanaal zo slim mogelijk in? Daarnaast staan we stil bij de zeven beinvloedingsprincipes van Cialdini. Wij geven deze training in co-creatie met Marjolein Bongers, schrijfster van LinkedIn Power en eigenaar van House of Social Media. 

“Echt een fantastische training! Erg leuk en veel geleerd.”

 

Storytelling Training

De elevator pitch is niet meer van deze tijd. Klanten willen het waarom van jouw product of dienst begrijpen. Met storytelling leer je je verhaal op een inspirerende manier te brengen en onder iedere omstandigheid weer anders te vertellen. Ook leer je op het juiste moment je verhaal om te buigen naar een salesgesprek. Met deze methodiek open je keer op keer nieuwe deuren.
“Onze klantgesprekken zijn heel anders geworden. Leuker en effectiever.”

Acquisitie Training

Telefonische verkoop en – acquisitie is een vak apart. Het vraagt om specifieke vaardigheden. In deze training staat het gebruik van de telefoon centraal, maar zullen ook andere manieren van acquisitie de revue passeren. Je leert o.a. over etiquette, omgaan met bezwaren en het creëren van commitment.
“Tools om beter sales te bedrijven, èn die bij ons passen.”

Presentatie Training

Presenteren is zoveel meer dan het tonen van een PowerPoint of Prezi. Wat is de kern van je boodschap? Heb je ‘Rapport’ met je publiek? Met welk gevoel spreek je mensen toe? Deze training gaat over jou en hoe jij – met alles wat je in huis hebt – een succesvolle, inspirerende presentatie of demonstratie geeft, live èn online.

“Een training vol inspiratie en uitdagingen!”

Online Sales Training

Teams, Google Meet, Zoom, Hangout, Skype en Slack sessies. De wereld is veranderd. Online werken is niet meer weg te denken. Het gaat wel gepaard met vele uitdagingen. Het gebrek aan intermenselijk contact beperkt ons in de communicatie met klanten. Na deze vijf-daagse interactieve online training (2 uur per dag) zijn er geen belemmeringen meer in jouw online werkzaamheden.
”Ik benader vergaderingen met meer rust en zelfvertrouwen.”

Onderhandeling Training

Onderhandelen wordt veelal gezien als één van de moeilijkste onderdelen van het salesvak. Het begint feitelijk al vanaf het eerste contact. Deze tweedaagse training focust op de basisprincipes van onderhandelen, zoals het herkennen van koopsignalen, inkoop- en afsluittechnieken. Als maatwerk training worden meer complexe onderhandelingssituaties onder de loep genomen.

“Wij hebben genoten van deze training en maken grote stappen vooruit.”

Sales voor Non-Sales Training

Het personeel dat zich enkel met sales bezighoudt, is vaak maar een klein deel van een bedrijf. Maar de hele organisatie draagt bij aan sales! Zeker de medewerkers die veel klantcontact hebben. Deze training activeert het potentieel van non-sales medewerkers en verhoogt de betrokkenheid bij de klant. Dit leidt tot een hogere klanttevredenheid.

“Mijn gesprekken vallen of staan met het vertrouwen van de klant.”

Nieuwsgierig?​

Vragen over onze Incompany trainingen?

Deze link is alleen beschikbaar voor klanten die toegang hebben tot een door SalesRESPECT® ontwikkelde Academy. Meer weten? Neem contact met ons op.