Over SalesRESPECT®

Sales is een prachtig, maar niet te onderschatten vak. Het kan altijd beter! Al meer dan 15 jaar leert de SalesRESPECT® methodiek mensen en organisaties in binnen- en buitenland aantoonbare toegevoegde waarde te verkopen. Ons team put uit jarenlange eigen ervaring in sales, training, coaching, verandermanagement en business consultancy. Onze trainers en adviseurs doorzien daardoor goed de behoeften van een organisatie en salesafdeling, en weten bovendien op individueel niveau het maximale te halen uit de ontwikkeling van salesprofessionals.

Werken bij SalesRESPECT®

Heb je ook sales in je DNA en kun je een verhaal overbrengen? Als je ook onderdeel wilt uitmaken van de snel groeiende SalesRESPECT® formule, neem dan contact op. We ontmoeten je graag om te bekijken wat we voor en met elkaar kunnen betekenen!

Ons team

Jacco Aartsen Tuijn

Founder & Owner

Met een lange carrière als key account manager, salesmanager en salestrainer weet Jacco als geen ander wat een kandidaat beweegt om in de sales te werken. Hij doorziet de behoeften van salesprofessionals en begeleidt hen al jaren in de ontwikkeling van hun vaardigheden. De door hem ontwikkelde SalesRESPECT® methodiek leert mensen en organisaties aantoonbare toegevoegde waarde te verkopen. Naast het trainen en coachen, helpt Jacco salesprocessen te optimaliseren. Procesverbetering gaat hand in hand met het aanleren van vaardigheden en het realiseren van gedragsverandering. Jacco deed zijn ervaring op binnen corporate en MKB+ bedrijven. Naast founder van SalesRESPECT® is Jacco ABNLP gecertificeerd NLP trainer en mede-eigenaar van de overkoepelende organisatie SalesAMBITIONS.

Marco van Dam

Certified Master Trainer

Marco houdt van de constante ontwikkeling van mens en organisatie. Na zijn carrière in sales heeft Marco zich ontwikkeld tot expert op het gebied van verandermanagement, leiderschap, leren en coaching. Marco heeft voor diverse bedrijven transitie- en optimalisatieprocessen begeleid. Duurzame veranderingen beginnen altijd met een goed plan, de juiste mindset en heldere communicatie. Marco voegt hier een gezonde dosis humor, scherpte en empathisch vermogen aan toe. Naast het geven van trainingen helpt Marco mensen en organisaties als coach en organisatieadviseur.

Geert van Hout

Certified Premium Partner

Op zoek naar een een enthousiaste, resultaatgerichte trainer/coach? Met ruim 20 jaar commerciële ervaring in zijn rugzak, opgedaan in diverse commerciële functies bij onder meer RSP Makelaars, Océ en Canon, heeft Geert in 2019 de overstap gemaakt naar het trainen en coachen van commercieel talent. Wat Geert drijft is het helpen en beter maken van mensen en teams. Zijn kenmerk is dat hij dit doet  met veel enthousiasme, humor en energie. 

Ben Poelman

Certified Premium Partner

Ben heeft ruim 25 jaar ervaring in diverse sales functies. Hij is afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Scheveningen, dé opleiding in Hospitality Management. Deze opleiding gaf de basis voor een carrière in sales en verandermanagement. Ben heeft diverse commerciële rollen binnen het bankwezen vervuld, zowel aan de particuliere als de zakelijke kant. Daarnaast heeft hij ervaring in de zakelijke dienstverlening en de groothandel. Ben kan inspireren en motiveren en werkt op basis van vertrouwen. Zijn winnaarsmentaliteit en ervaringen in verandermanagement zorgen ervoor dat Ben impact kan maken als het gaat om cultuur, mindset en attitude binnen teams.

Susan Marcussen-Geelen RC

Certified Premium Partner

Susan is een atypische financial. Ze is heel erg uitgesproken en visueel. Susan legt je uit dat finance een taal is net als Nederlands en Engels. Ze gebruikt dagelijkse voorbeelden van een taart en een feest om doelen van een financial uit te leggen. Per 1 september 2022 geeft Susan binnen SalesRESPECT de training SalesFINANCE. Susan heeft 25 jaar gewerkt als controller in binnen en buitenland onder ander bij Océ/Canon in een zeer competitieve markt. Naast haar werk als controller is ze docent Management Accounting en Corporate Finance. Ze heeft een aanstekelijke passie voor haar vak die ze terug kan brengen tot begrijpelijke toepasbare acties.   

Nineke Aartsen Tuijn

Office Manager

Nineke heeft meer dan 20 jaar ervaring in secretariële dienstverlening en office management en is een echte spin in het web. Nineke regelt alles wat nodig is om onze trainingen in alle opzichten te laten voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard. Het organisatietalent van Nineke is cruciaal om de trainingen soepel en georganiseerd te laten verlopen.

Vragen?

Benieuwd hoe SalesRESPECT® uw organisatie kan ondersteunen? Meer weten over onze interim- of adviestrajecten of over onze trainingsmethodiek?

Deze link is alleen beschikbaar voor klanten die toegang hebben tot een door SalesRESPECT® ontwikkelde Academy. Meer weten? Neem contact met ons op.