Over SalesRESPECT®

Sales is een prachtig, maar niet te onderschatten vak. Het kan altijd beter! Al meer dan 15 jaar leert de SalesRESPECT® methodiek mensen en organisaties in binnen- en buitenland aantoonbare toegevoegde waarde te verkopen. Ons team put uit jarenlange eigen ervaring in sales, training, coaching, verandermanagement en business consultancy. Onze trainers en adviseurs doorzien daardoor goed de behoeften van een organisatie en salesafdeling, en weten bovendien op individueel niveau het maximale te halen uit de ontwikkeling van salesprofessionals.

Werken bij SalesRESPECT®

Heb je ook sales in je DNA en kun je een verhaal overbrengen? Als je ook onderdeel wilt uitmaken van de snel groeiende SalesRESPECT® formule, neem dan contact op. We ontmoeten je graag om te bekijken wat we voor en met elkaar kunnen betekenen!

Ons team

Geert van Hout

Eigenaar I Trainer I Business Coach

Op zoek naar een een enthousiaste, resultaatgerichte trainer/coach? Met ruim 20 jaar commerciële ervaring in zijn rugzak, opgedaan in diverse commerciële functies bij onder meer RSP Makelaars, Océ en Canon, heeft Geert in 2019 de overstap gemaakt naar het trainen en coachen van commercieel talent. Wat Geert drijft is het helpen en beter maken van mensen en teams. Zijn kenmerk is dat hij dit doet met veel enthousiasme, humor en energie.

Ben Poelman

Eigenaar I Trainer I Business Coach

Ben heeft ruim 25 jaar ervaring in diverse sales functies. Hij is afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Scheveningen, dé opleiding in Hospitality Management. Deze opleiding gaf de basis voor een carrière in sales en verandermanagement. Ben heeft diverse commerciële rollen binnen het bankwezen vervuld, zowel aan de particuliere als de zakelijke kant. Daarnaast heeft hij ervaring in de zakelijke dienstverlening en de groothandel. Ben kan inspireren en motiveren en werkt op basis van vertrouwen. Zijn winnaarsmentaliteit en ervaringen in verandermanagement zorgen ervoor dat Ben impact kan maken als het gaat om cultuur, mindset en attitude binnen teams.

Jacco Aartsen Tuijn

Founder

Met een lange carrière als key account manager, salesmanager en salestrainer weet Jacco als geen ander wat een kandidaat beweegt om in de sales te werken. Hij doorziet de behoeften van salesprofessionals en begeleidt hen al jaren in de ontwikkeling van hun vaardigheden. De door hem ontwikkelde SalesRESPECT® methodiek leert mensen en organisaties aantoonbare toegevoegde waarde te verkopen. Naast het trainen en coachen, helpt Jacco salesprocessen te optimaliseren. Procesverbetering gaat hand in hand met het aanleren van vaardigheden en het realiseren van gedragsverandering. Jacco deed zijn ervaring op binnen corporate en MKB+ bedrijven. Naast founder van SalesRESPECT® is Jacco ABNLP gecertificeerd NLP trainer.

Marjolein Bongers

House of Social Media

Hoe kunnen we LinkedIn inzetten om onze organisatie beter te profileren? Welke type content moeten we eigenlijk plaatsen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers online MERKambassadeurs worden? Hoe kunnen de sales medewerkers Social Selling via LinkedIn inzetten? Hoe kunnen we onze doelgroep overtuigen met bewezen gedragspsychologie? Het is zomaar een greep uit de vragen die bedrijven – groot en klein – dagelijks aan mij stellen. Samen met SalesRESPECT® hebben wij meerdere klanten, waaronder OneXillium, Kooi en Hoogwegt geholpen bij dit soort vraagstukken.

Marc Lammers

Trainer I Coach I Spreker

Marc Lammers was de bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam. Hij stond aan de leiding van het team dat de zilveren medaille won op de Olympische Spelen van 2004 in Athene en de gouden medaille op de Olympische Spelen van 2008 in Beijing. Niet alleen Marc’s coachingstechnieken op het sportieve vlak zijn innovatief: zijn presentaties en trainingen voor het bedrijfsleven zijn eveneens zeer vernieuwend. Door middel van visuele en interactieve middelen zijn de presentaties levendig en emotioneel. De videovoorbeelden vanuit de praktijk geven een perfecte link tussen sport en bedrijfsleven. Marc Lammers is via SalesRESPECT® alleen te boeken als onderdeel van een training. De perfecte aftrap of afsluiting van het jaar.

Kristel Keuren

Het Storytelling Buro

Kristel is storytelling specialist, vinder van vertelkracht, trainer, spreker & actrice. Ze heeft voor veel organisaties, van de Politie tot Bol.com verhalen verzameld en vormgegeven en veel leiders in de kracht van hun verhaal gezet. We schakelen haar in voor vragen rondom identiteit, persoonlijk leiderschap, presentatie skills, storytelling training en coaching. 

Toni van Dam

Ai saleslabs

Toni van Dam is een expert op het gebied van Social Selling en Artifical Intelligence (AI) in B2B-sales. Samen met SalesRESPECT® helpt hij uiteenlopende organisaties met de implementatie van een (digitale) sales en Ai- strategie. Hij traint Sales- en Managementteams in nieuwe werkwijzen, met als ultiem doel: efficiëntie, hogere omzet en betere marges. Toni is tevens gastdocent aan de Business Universiteit Nyenrode en auteur van de boeken: “Ai in B2B-sales” en “de kracht van Social Selling”.

Vragen?

Benieuwd hoe SalesRESPECT® uw organisatie kan ondersteunen? Meer weten over onze interim- of adviestrajecten of over onze trainingsmethodiek?

Deze link is alleen beschikbaar voor klanten die toegang hebben tot een door SalesRESPECT® ontwikkelde Academy. Meer weten? Neem contact met ons op.