Meer perspectief.

Coaching

Sales coaching voor werknemers en managers

Jouw succes in sales hangt af van de mate waarin je jouw vaardigheden hebt ontwikkeld en of je over de juiste attitude beschikt. Ben je daar nog niet zo zeker van? SalesRESPECT verzorgt coaching waarmee we met jou werken aan een succesvolle carrière in sales! 

De salescoaching van SalesRESPECT is een van de meest effectieve instrumenten die beschikbaar is om jouw commerciële vaardigheden en gedrag naar een dieper en duurzamer niveau te tillen – of het nu gericht is op jou als individu of op het hele team. Wij verbreden je perspectief, inspireren en bieden uitdaging en ondersteuning. Coaching op het gebied van leiderschapsontwikkeling kan een individuele leider, een teamwerkgroep of een heel personeelsbestand helpen om hun volledige potentieel te ontsluiten.

Daarnaast richten we ons op persoonlijke overtuigingen en ontwikkelpunten door één op één te werken en oprecht nieuwsgierig te zijn. We nemen belemmeringen weg en creëren perspectief. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn communicatievormen, luistervormen, het geven en ontvangen van feedback, oplossingsgerichtheid en alle andere resultaatgebieden die volgens jou of jouw organisatie aandacht behoeven.

Onze coaches hebben een gedegen commerciële achtergrond op management of directieniveau. Zij weten wat nodig is om succesvol te zijn in sales en beschikken over de vaardigheden om jou op een positieve en impactvolle wijze naar succes te coachen. 

Wil je een bestendige gedragsverandering realiseren of specifieke salesvaardigheden optimaliseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kijk op onze trainingspagina. Stuur jij een salesteam aan of ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten vanuit je rol als Commercieel Directeur of CCO? Bekijk dan onze ontwikkelmogelijkheden voor SalesLEADERSHIP.

Nieuwsgierig?​

Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag samen wat we voor je kunnen betekenen.

Deze link is alleen beschikbaar voor klanten die toegang hebben tot een door SalesRESPECT® ontwikkelde Academy. Meer weten? Neem contact met ons op.