Meer talent.

Sales recruitment

SalesRESPECT® verzorgt in-company sales trainingen. Vaak ontstaat een trainingsbehoefte uit een verandering in de teamsamenstelling. Nieuwe en gevestigde medewerkers moeten dezelfde salestaal gaan spreken. De fase voorafgaand aan de training waarin wordt gezocht naar het juiste salespersoneel, beter bekend als sales recruitment, is echter veel crucialer voor het functioneren van het salesteam. Het vinden van goed personeel is een niet te onderschatten uitdaging.

Sales recruiter

Menig bedrijf zal zich herkennen in lange, arbeidsintensieve wervingstrajecten met vaak toch een sub-optimaal resultaat. De wederzijdse verwachtingen lopen uiteen en kandidaten blijken toch niet de juiste match. En dan begint het circus weer opnieuw. Wil jij de slagingskans op een perfecte match tussen jouw organisatie en de sales kandidaat vergroten? SalesRESPECT® heeft met zusteronderneming SalesSCOUTS een unieke wervingsmethode ontwikkeld die een heel ander perspectief geeft op sales recruitment. Neem contact met ons op of bezoek de website voor meer informatie!

Onboarding met SalesRESPECT®

Met een unieke recruitmentmethode ondersteunt SalesSCOUTS organisaties bij het vinden van bijzonder salestalent. Het heeft een zeer grondig en persoonlijk wervings- en selectieproces, ondersteund door artificial intelligence techniek. Bij plaatsing kan een kandidaat SalesRESPECT® trainingen volgen, zodat hij/zij beslagen ten ijs komt in de nieuwe werkomgeving. Dit ‘onboarding’ principe zorgt voor een optimale slagingskans van kandidaten.

Tijd voor een ander geluid in sales recruitment?

SalesSCOUTS kijkt naar de mens achter de kandidaat. Wie past er echt bij het bedrijf, de doelstellingen, de collega’s? Kijk voor meer informatie over onze recruitmentmethode op www.sales-scouts.nl of neem contact met ons op.

Nieuwsgierig?​

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact op of kijk op onze trainingspagina.