Een optimale slagingskans.

Sales Recruitment

SalesRESPECT® verzorgt in-company sales trainingen. Vaak ontstaat een trainingsbehoefte uit een verandering in de teamsamenstelling. Nieuwe en gevestigde medewerkers moeten dezelfde salestaal gaan spreken. De fase voorafgaand aan de training waarin wordt gezocht naar het juiste salespersoneel, beter bekend als sales recruitment, is echter veel crucialer voor het functioneren van het salesteam. Het vinden van goed personeel is een niet te onderschatten uitdaging.

Het scouten van sales talent

De mens achter de kandidaat

Met een unieke recruitmentmethode ondersteunen wij organisaties bij het vinden van bijzonder salestalent. Wij gebruiken een zeer grondig en persoonlijk wervings- en selectieproces, ondersteund door specifieke assessment tools voor het meten van commercieel talent. Bij plaatsing kan een kandidaat SalesRESPECT® trainingen volgen, zodat hij/zij beslagen ten ijs komt in de nieuwe werkomgeving. Dit ‘onboarding’ principe zorgt voor een optimale slagingskans van kandidaten.

Een ander perspectief op de wereld van sales recruitment

Tijd voor een ander geluid

Nieuwsgierig?​

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact op!

Deze link is alleen beschikbaar voor klanten die toegang hebben tot een door SalesRESPECT® ontwikkelde Academy. Meer weten? Neem contact met ons op.