Voorbereid op reis met de ACT®-meting. (Bonus-Blog / 6 van 5)

Super gaaf hoor, dat jij ons het vertrouwen geeft (of het overweegt) jou te begeleiden naar nog beter en effectiever (sales) leiderschap. Maar is dat vertrouwen wel terecht? Want, wat weten wij nu eigenlijk van jou? En, hoe bepalen wij dan waar jij je moet gaan ontwikkelen? Hele terechte vragen waar we graag antwoord op geven.

De werkelijke start van jouw ontwikkelreis naar effectief leiderschap.

Wij zien het SalesLEADERSHIP Event als een reis. Fysiek, want we reizen daadwerkelijk naar een inspirerende plek in Italië. Maar het zal ook een mentale reis worden. Want goed leiderschap gaat samen met jouw eigen, vaak onbewuste, gedrag heel goed kennen. Reflectief zijn op dat gedrag en begrijpen wat maakt dat dit jouw gedrag is. En natuurlijk de bereidheid om te veranderen om nog effectiever te worden. Om dit proces te versnellen vragen wij onze deelnemers vooraf de ACT-meting te doen.

Met de ACT-meting krijg je inzicht in bewust en onbewust gedrag. ACT is hiermee een analyse van jouw persoonlijkheid. De afkorting ACT staat voor Analytical Competence Tool.

Wat is dat voor een Psycho-Analytisch Meetinstrument, die ACT®-meting?

De ACT-meting geeft je inzicht in waar je energie van krijgt en waar je op leegloopt. Waar je blij van wordt en waar je frustraties van aangaan. Waar je misschien wel heel goed in bent maar niet echt bij je past. Hoe jij leiding geeft zonder druk en onder druk. Waar jouw aannames en projecties vandaan komen.

En na deze bewustwording kijken naar welke beslissingen jij kunt nemen om EN minder last van die vervormingen onder druk te krijgen EN te kijken naar wat je kunt ontwikkelen om nog beter in je vel te komen zitten. Datzelfde geldt dus ook voor de aansturing van je Team. Op welke manier neem jij als SalesLEADER de verantwoordelijkheid om jezelf en jouw team te bevragen, begeleiden en te sturen? Hoe mag jij medewerkers helpen om dichter bij zichzelf te blijven en meer te doen van waar ze goed in zijn en energie van krijgen? Wat zowel voor de individuele medewerker als voor het Team en de Organisatie het beste zou zijn en van belang is.

“Zelfreflectie is een nederig proces. Het is essentieel om erachter te komen waarom je bepaalde dingen denkt, zegt en doet….. pas dan kun je jezelf verder ontwikkelen”

– Sonya Teclai –

Hoe werkt dat, die ACT®-meting?

In slechts 10-12 minuten doe jij online deze Talent-analyse. Vervolgens krijg je een ACT-gesprek waarin we de resultaten van jouw meting bespreken en kijken naar je ontwikkel-potentieel. De ACT-meting is geen harde waarheid, je kunt er niet voor slagen of zakken. Het is een geweldig mooi middel om met jou in gesprek te gaan over jou en jouw LEADERSHIP.

Deze informatie nemen we mee om tijdens ons SalesLEADERSHIP Event jouw ‘maatwerk’ te mogen en kunnen begeleiden naar de betere SalesLEADER in jou.

Wat als je hiermee aan de slag bent gegaan? Wat levert dat op?

Allereerst de mogelijkheid om te kiezen:

  • Wat wil je blijven doen?
  • Waar wil  je meer van gaan doen?
  • Waar wil je mee stoppen?
  • Waar wil je van nu af aan anders mee om gaan?

Prachtige inzichten die zorgen voor ander uitzichten en dus heldere focus op jouw eigen managementontwikkeling en je teamontwikkeling. Als mens en SalesLEADER  creëer je de kans om op een andere manier te connecten en samen te werken omdat je weet waar de kracht en waar de uitdaging zit van jou en de ander.

Je zal meer plezier krijgen in het begeleiden van mensen en daarmee optimaal invloed kunnen uitoefenen op de resultaten. Want daar schijnt het in de business toch om te gaan, nietwaar? Je bent werkelijk in staat een bijdrage te leveren aan het succes van de ander.

Wil je meer weten over het SalesLEADERSHIP Event op 1, 2, 3 en 4 oktober? Klik dan hier

Nieuwsgierig?​

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact op of kijk op onze trainingspagina.

Deze link is alleen beschikbaar voor klanten die toegang hebben tot een door SalesRESPECT® ontwikkelde Academy. Meer weten? Neem contact met ons op.